Vi är Faluplast

Vi tillverkar och säljer VVS-produkter för proffs

Från pulkor och bäddmadrasser till ledande leverantör inom VVS

1960 grundar Bert Ericson Faluplast och tillverkningen består av både pulkor, bäddmadrasser och andra plastartiklar.

Vår historia i VVS-branschen började i mitten på 60-talet med de första vattenlåsen i plast och har idag utvecklats till FALUFLEXI punglås, marknadens i särklass vanligaste vattenlås. På samma sätt har vi ständigt utvecklat befintliga produkter och tagit fram nya. Vår strävan är att tillsammans med våra kunder fortsätta denna produktiva utveckling.

Produktutveckling

Faluplast konstruerar, tillverkar och säljer VVS-produkter som underlättar och rationaliserar rörinstallatörens arbete och löser problem.

Produkterna har inte bara en bra funktion, de tillverkas i högsta kvalitet, har en snygg design och vår leveranssäkerhet är på topp. Men vi jobbar med ständig förbättring och våra ISO-certifikat för kvalitet och miljö är bevis för detta. Se våra certifikat och läs mer om vår Miljö- och Kvalitetspolicy här.

Flera av våra produkter är typgodkända, vilket kräver löpande kontroller i produktionsprocessen och av färdiga produkter. Faluplast blir det naturliga valet för installatören som vill vara säker på att det alltid fungerar.

Större delen av våra produkter tillverkas i vår fabrik i Falun därifrån också alla utleveranser sker. Det säkerställer att vi har kontroll på såväl leveranstider som produktkvalitet.

Har du några frågor eller vill du komma förbi och säga hej?

Tveka inte att höra av dig till oss.