Jobba hos oss

Faluplast konstruerar, tillverkar och säljer vvs-produkter i plast för yrkesfolk. Våra produkter ska vara mer genomtänkta och ge en bättre funktion än andra fabrikat på marknaden. Vår marknad är Norden med tyngdpunkt på Sverige. Faluplast är en eta­blerad leverantör i vvs-branschen. Omsättningen uppgår till cirka 180 Mkr. Företaget har i många år haft en stabil tillväxt och vårt mål är att fortsätta växa.

Faluplast söker Marknadsassistent

Vår marknadsassistent söker sig vidare och vi söker nu hennes efterträdare. Placeringsort är Falun där vi har vårt huvudkontor och en stor del av vår tillverkning. Befattningen är en tills­vidareanställning på heltid.

Anställningen

Vi söker Dig som har erfarenhet av att arbeta med marknadsföring i både sociala me­dier och i mer traditionella kanaler. Du har god stilistisk förmåga och lätt för att ut­trycka dig i tal och skrift.

Vår försäljningschef är din närmaste chef. Du samarbetar med våra säljare i Sverige, Finland och Norge. Vi är litet gäng som trivs tillsammans och vi ser fram emot att se Dig som en viktig spe­lare i vårt lag.

Arbetsuppgifter

Vårt mål är att Faluplast ska vara det starkaste varumärket i branschen och du blir en viktig resurs i det arbetet. Du kommer att arbeta med bland annat:

– Vidareutveckla vår närvaro på sociala medier

– Underhåll och utveckling av vår hemsida

– Framtagande av marknadsmaterial

– Medverka vid planering och genomförande av mässor

– Kund- och marknadsstatistik

– Tillsammans med försäljningschef och VD arbeta med marknads­planen

– Utveckla våra kontakter med kunder och slutanvändare

Kvalifikationer

Du har god erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter, gärna i tillverkande företag. Du har god erfarenhet av att arbeta i Creative Suite och Word Press.

Vi förväntar oss att du har erfarenhet av att självständigt driva projekt inom mark­nadsföring och försäljning. Relevant utbildning inom marknadsföring/försäljning är meriterande.

Din ansökan

För mer in­formation kon­takta Hans Ny­ström på Berghaupt Konsult på telefon,

070-530 99 01, eller via mejl, hans@berghaupt.se.

Skicka Din ansökan till rekrytering@faluplast.com senast den 5 oktober.